Skip to content

Al vanaf de kindertijd kreeg Joakim Geiregat de microbe voor techniek en elektriciteit te pakken. Door naar zijn papa op te kijken, zelf te knutselen, gefascineerd in het wondere wereld van techniek op te groeien kon ik mezelf ontplooien.  Na jarenlange studies en verdere ontwikkeling op de schoolbanken werden de eerste stappen in de echte wereld van de elektrische installatie gezet. Na het afronden van de mijn studies op de hogeschool Gent, ontdekte ik ook de industriële automatisatie.

Een persoonlijke aanpak die berust op vertrouwen, betekent in de eerste plaats dat we via een ” elektrische” verbinding maken tussen de behoeften van de klant, de architect en de technieken.

Met de juiste mensen rond de firma en gemotiveerde werknemers kunnen we vaak grenzen verleggen.

Het is niet altijd gemakkelijk om iedereen tijdig te helpen, de klant komt voorop en we doen voor allemaal ons uiterste best.

Tijdens en na mijn studies , kon ik onder de vleugels van Marnix Nachtergaele  meerdere vakantiejobs uitvoeren. De kneepjes en trucjes van het vak werden doorgegeven van leermeester aan zijn pupil. Door leerzaam toe te kijken, zijn passie voor techniek te koesteren en jarenlang ervaring op te doen, is Joakim Geiregat klaar om in 2013 zelfstandig te worden en eigen projecten te verwezelijken.

Interesse in een samenwerking?
Joakim komt graag langs voor een eerste gesprek.

Contacteer ons
Back To Top